0318 618 406
https://www.technofil.nl/branches/kantoren
Zoeken
Winkelwagen
 

Kantoren

Mensen voelen zich beter én presteren beter

De noodzaak voor schone lucht is voor de meeste mensen wel duidelijk. Mensen voelen zich beter en presteren beter met schone lucht en een gezond binnenklimaat.

Een gezond binnenklimaat

Een gezond binnenklimaat zorgt voor de juiste condities waaronder werknemers optimaal kunnen presteren en dragen daarmee bij aan het bedrijfseconomisch doel van een onderneming. Het is dan ook raadzaam preventief te zorgen voor het beste binnenklimaat. Technofil is gespecialiseerd om de lucht kwaliteit op pijl te houden en de vervuiling van de lucht en het systeem schoon te houden 

Bespaar energie

Naast goede lucht kwaliteit wordt energie besparen steeds belangrijker voor veel mensen en instellingen. Door te kijken of er filters met langere zaklengte of meerder zakken toevoegen aan de filter creëer je een lagere weerstand daardoor zal de motor minder hard hoeve te draaien en zal dat energie opleveren. Ook door middel van het op juisten manier plaatsen van de v-snaren en snaarschijven. Als wij snaarschijven plaatsen zullen wij altijd gebruik maken van speciaal laserapparatuur om de snaarschijven exact in lijn te plaatsen daardoor slijt de snaar en snaarschijven minderhard ook heb je minder weerstand van de motor. De v-snaar spannen wij altijd met een frequentie meter, met de gegevens van motor en ventilator berekenen wij de ideale frequentie uit. Door alles op de juist manier te instaleren levert dat een aan zienlijke besparing op.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie te ontvangen of wilt u een vrijblijvend gesprek over de luchtbehandeing van een ziekenhuis? Neem dan contact op met onze adviseur.

Vrijblijvend advies aanvragen