https://www.technofil.nl/koolfilter/_437____NL
Telefoonnummer0318 618 406
Zoeken
Winkelwagen
 

Actief koolfilter t.b.v. de geurreductie 

 

Actief koolfilter

Actief koolfilters zorgen dat de geur van uw lucht neutraal word. De kool filters zorgen voor een adsorptie van gassen. Ook andere ongewenste gassen zoals waterstofsulfide en zwaveloxide kunnen doormiddel van dit filter uit de lucht worden gehaald.

Werking

Een actief koolcilinder is een cilinder vormig patroon waarvan de wand gevuld is met actief kool. De actiefkoolfilters worden in een metalen frame gemonteerd. Doordat de koolcilinders bevestigd worden met een bajonetverbinding bent u verzekerd van een zeer sterke koppeling met een gering gewicht. Is uw koolcilinder verzadigd? Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw koolfilter te hervullen. Tevens bieden wij ruilsets aan zodat u niet hoeft te wachten totdat de koolcilinders zijn hervuld.

Toepassingen

Deze koolfilters worden toegepast bij vliegvelden, bilbliotheken, horeca, cleanrooms, industrie,  enz. De koolfilters zijn leverbaar met verschillende soorten kool.

Specificaties 

Behuizing:                          Staal, kunststof, RVS
Afmetingen:                        Ø145, lengte: 250mm, 450mm en 600mm
Montage:                            Bajonetsluiting
Pakking:                             Optioneel verkrijgbaar

Voordelen Technofil
Eigen productie en vulstation
Compleet assortiment in verschillende types kool
Ruime voorraad
Snelle levering volgens afspraak
Ruilsets

Actief koolpaneel (actiefkoolplaten)

Een actief koolpaneel is een paneel dat aan de binnenzijde gevuld is met losse kool. In het paneel zit aan beide zijde een laagje filtermedium daar tussen is het actief kool verwerkt. Doordat er filtermedium in het koolpaneel is verwerkt onsnapt er geen koolstof. Een voordeel van het koolpaneel is dat het een groot filteroppervlakte heeft. 

Hervullen actief koolcilinders
Naast dat wij nieuwe actief koolcilinders leveren, hervullen wij ook gebruikte cilinders. Hiervoor hebben wij een eigen vulstation ingericht. Tevens is het hervullen van koolplaten ook mogelijk.

Los actief kool
Heeft uw enkel losse kool nodig? Wij verkopen kool voor diverse toepassingen. Actief kool is te verkrijgen van 2 tot 4 millimeter dikte.

Geurfilter units

Technofil produceert ook geurfilter units, daarover leest u hier meer.

 

Sitemap | Algemene Voorwaarden