https://www.technofil.nl/referentieprojecten-technofil/service-en-onderhoud/_433____NL
Telefoonnummer0318 618 406
Zoeken
Winkelwagen
 
2014022410493685

Referenties Service en Onderhoud

 

Referenties Service en onderhoud

Coaten van luchtbehandelingskast

Het coaten van uw luchtbehandelingskast biedt een juiste bescherming tegen ongewenste corrossie, daarnaast verhoogt het rendement en de levensduur van de kast. 

Lees meer...

Onderhoud luchtbehandelingskast

Compleet onderhoud behoort ook tot de expertise van Technofil. Hiermee verlengt u de levensduur van uw luchtbehandelingskast. Bij het onderhoud vervangen wij uw luchfilters en reinigen de kast van binnen. Daarnaast kijken wij ook voor u de aandrijvingen na.

Lees meer...

Referenties Service en onderhoud

Reinigen luchtkanalen

Levering, installatie, renovatie en aanpassen van complete horeca afzuiginstallaties. Inclusief kanaalwerk, ventilator en filters en filterunit. 

Lees meer...

Renoveren filterwand

Voor renovatie van een filterwand kunt u ook bij ons terecht, wij kunnen u hierin geheel ontzorgen omdat wij zowel levering als montage kunnen aanbieden. Vervangen is niet altijd nodig, renoveren is daarbij vaak een betere oplossing.

Lees meer...

‚ÄčReferenties Service en onderhoud

Reinigen en montage luchtverdeelslangen / Airsocks

Onze kennis en expertise gaat verder dan luchtfilters. Technofil ontzorgt ook bij het installeren en reinigingen van luchtverdeelslangen / airsocks.

Lees meer...

 

Vervangen v-snaren, poulies en lagers

Het wisselen van v-snaren, poulies en lagers behoort ook tot de mogelijkheden bij Technofil. Onze monteurs hebben hiervoor ook de juiste kennis in huis.

Lees meer...

Sitemap | Algemene Voorwaarden