https://www.technofil.nl/referenties/_385____NL
Telefoonnummer0318 618 406
Zoeken
Winkelwagen
 
2014022410493685

Referenties

 

Reinigen en coaten luchtbehandelingskast

Wanneer u last heeft van corrosie in uw luchtbehandelingskast, kunnen wij u de perfecte oplossing bieden. Door uw luchtbehandelingskast te coaten gaat u corrosie tegen. Doordat er geen vuiligheid op de gladde coating blijft zitten behoudt u een zeer schone luchtbehandelingskast. Voordat wij deze coating aanbrengen wordt eerst de corrosie verwijderd en het oppervlakte grondig ontvet.

Lees meer...

 

Zakkenfilters op maat
 

Zakkenfilter
Voor veel van onze klanten leveren wij zakkenfilters in afwijkende maten. Levering binnen 24 uur is hierbij standaard. Benieuwd wat de mogelijkheden voor u kunnen zijn? Lees dan verder. 
 

 

Aanpassing aan filterwand

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer u niet tevreden bent over uw huidige luchtbehandlingsinstallatie, of als deze niet meer voldoet, dan kunnen wij deze op maat aanpassen. Bij deze installatie was het van belang dat er in plaats van zakkenfilters, compactfilters konden worden geplaatst. 

 

 

Onderhoud cleanroom
 

Een cleanroom functioneert alleen bij tijdig onderhoud, Bij Technofil kunt u dit onderhoud volledig uitbesteden. Ook voor de terugkerende validatie metingen kunt u bij ons terrecht. 

Lees meer...

 

Lasdampafzuiging 
 

Voor een opdrachtgever hebben wij de complete lasdampafzuiging in de fabriek gerealiseerd.

Lees meer...

 

Monteren luchtverdeelslangen
 

Bij verschillende bedrijven in de industrie en utiliteitsbouw hebben wij de montagewerkzaamheden van de luchtverdeelslangen uitgevoerd. 

Lees meer...

 

 

 

Onderhoud luchtbehandelingskast

 

 

 

 

 

Dit is een van de luchtbehandelingskasten die wij jaarlijks onderhouden. Bij jaarlijks onderhoud vervangen niet alleen de luchtfilters, ook wanneer nodig de v-snaren en poulies, hierbij hoort ook het controleren van de aandrijving. Vanzelfsprekend reinigen wij de luchtbehandelingskast ook.

Lees meer...

 

Reinigen luchtverdeelslangen / airsocks
 

airsock

Onze kennis en expertise gaat verder dan luchtfilters. Technofil ontzorgt ook bij het installeren en reinigingen van luchtverdeelslangen / airsocks.

Lees meer...


Reinigen luchtkanalen, mechanische ventilatie
 

Voor een gezond binnenklimaat is het belangrijk de luchtkanalen tijdig te reinigen. Zulk soort werkzaamheden doen wij veel in kantoorpanden, woonzorgcentra's, GGZ-instellingen, gesloten instellingen en scholen. Na de reiniging ontvangt u altijd een rapportage met de voor- en nasituatie. 

Lees meer...


Wisselen v-snaren, poulies en lagers

 

Het wisselen van v-snaren, poulies en lagers behoort ook tot de mogelijkheden bij Technofil. Onze monteurs hebben hiervoor ook de juiste kennis in huis.

Lees meer...


Horeca afzuiginstallatie

 

vuil kanaal

 

 

 

 

 

 

Levering, installatie, renovatie en aanpassen van horeca afzuiginstallaties.  

Lees meer...

 

Levering luchtfilterunit na brand

 

vuil kanaal

 

 

 

 

 

 


Technofil helpt u letterlijk uit de brand. Binnen 24 uur na de brand is onze klant weer in bedrijf.

Lees meer...

 

Vervangen luchtfilters in Gasturbines

 

 

 

 

 

 

Technofil levert en monteert luchtfilters voor uw gasturbine installaties.

Lees meer...

Sitemap | Algemene Voorwaarden