0318 618 406
https://www.technofil.nl/branches/horeca
Zoeken
Winkelwagen
 

Horeca

Voor iedere horecagelegenheden de juiste afzuiginstallatie.

Voor iedere horecagelegenheden levert, onderhoud, installeert, renoveert en monteert Technofil afzuiginstallaties.

Hoge eisen

De eisen van verzekeringen en de overheden worden steeds strenger in de Horeca, op verschillende gebieden zoals hygiëne, geluid, brandgevaar, stank en horizonvervuiling. Voor iedere horecagelegenheden levert, installeert, renoveert en monteert technofil afzuiginstallaties.  Dit kunnen cafés, grootkeukens, kantines, restaurants, discotheken, verenigingen of partycentrums zijn. Technofil heeft het specialisme in huis om een complete installatie te leveren, inclusief; kanalen, afzuigunit, afzuigkap en ventilator. 

Advies over luchtbehandeling

Wij adviseren u graag voor de juiste toepassing van uw systeem dan kan denken aan bijv. bij stank overlast dat wij actief cool cilinders/platen plaatsen in de afzuigunit of het afvoerkanaal op het dak verlengen zodat de stank ver boven de huizen wordt uit geblazen. Of glasvezel filter plaatsen voor de afzuigventilator zodat de afzuigunit schoon blijft en de kans op brand of storingen verkleint.

Vaak is reinigen van kanalen niet meer mogelijk door taaie vetaanslag, dan is vervangen nog de enige optie. Om brand te voor komen is het zaak om regelmatig de kanalen te controleren en zo nodig als het kan te reinigen en anders te vervangen.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie te ontvangen of wilt u een vrijblijvend gesprek over de luchtbehandeing van een ziekenhuis? Neem dan contact op met onze adviseur.

Vrijblijvend advies aanvragen